3 Ağustos 2010 Salı

Oto Kiralama, İstanbul oto kiralama, Rent a car firmaları, lüks oto kiralama, oto kiralama firmaları

Oto Kiralama,
İstanbul oto kiralama, Rent a car firmaları, lüks oto kiralama, oto kiralama firmaları

Her insan özeldir ve herşeyin en güzelini, en iyisini hak eder.
Biz; siz özel müşterilerimiz için en özel, en son model arabalarla ve en özel soförlerle en iyi hizmeti veriyoruz.

Profesyonel hizmet anlayışımızla sizin konforlu ve güvenli seyahat etmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Referanslarımızın ve araç sayımızın her geçen gün artması firmamızın oto kiralama sektöründeki kalitesini yansıtmaktadır.Hizmet alanlarımız her geçen yıl daha da artmakta ve yenilikleri değerli müşterilerimize sunmaktayız. Siz müşterilerimiz, tatile veya seyahate çıktığınızda tüm arzularınıza karşılık verebilen bir kuruluş olmakta ve memnuniyetinizi devam ettirmeye kararlıyız.Rent A Car 2000 yılında oto kiralama firması olarak kurulmuştur. Kısa sürede farklı bir anlayış ile kaliteli hizmet vererek sektördeki yerimizi aldık. Gerek şirketlerin gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız günümüz teknolojisine uygun araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0-1 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

Bireysel oto kiralamanın yanı sıra filo kiralama hizmetini de veren firmamız, Şirketinizin araç ihtiyacını özel sigorta seçenekleri ve size uygun şartlarla siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Amacımız profesyonel kadromuzla, güçlü ve dinamik yapımızla, oto kiralama sektöründe güvenilirliğimizle, günün teknolojisini yakalamış. Kurumsallaşmayı hedeflemiş ve ülke ekonomisinde kalıcı olmayı amaçlamış bir şirket olarak bilinilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder