3 Ağustos 2010 Salı

Minibüs Kiralama

Minibüs Kiralama
İstanbul minibüs kiralama, lüks minibüs kiralama, minibüs kiralama firmaları, rent a car

Ürün yelpazemizde standart araçlardan minibüslere, Jeeplerden limuzin servisine, klasik otomobillerden, full donanımlı minivanlara kadar her türlü talebe cevap verebilecek araçlar mevcut olup her türlü özel organizasyonlarınız için zengin ürün yelpazemizden yararlanabilirsiniz..

Standart araçlarda minimum kiralama süresi 24 saat olup, limuzin ve klasik otomobillerde kısa süreli kiralama mümkündür. Tüm araçlarda Trafik ve Kasko sigortaları mevcut olup, kilometre sınırı yoktur.

Standart araçlarda kiralayan kişinin minimum 2 yıllık sürücü belgesine sahip olması ve 25 yaşında olması yeterli olup, diğer sınıflarda olan özel araçlarda şoförlü olarak kiralama yapılabilmektedir.BMW 5.20, Mercedes S320, Volkswagen Passat, Laguna, Megane, Focus, Clio, Hyundai,Volkswagen Carravella (9 kişilik midibüs)Fiat,Peugeot, Hyundai,araçlardan oluşuyor.
Günlük,Aylık Kiralama Fiyatları, Şöförlü Kiralama ve Transfer Fiyatları İçin Bizi Arayabilirsiniz..

Kiralık Araba | Minibüs | Otomobil Filosu için bize ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız.0212 572 86 33 Pbx.

Özel günleriniz için lüks araç ve limuzin kiralama Havalimanı karşılama ve transfer hizmetleri VİP makam araçları ve transferleri. Hızlı,kaliteli ekonomik çözümlerle heran yanınızdayız. Oto kiralama ( rent a car ) kiralık araç filolarımızla,tüm kiralama ihtiyaçlarınızda hizmetinizde.İstanbul ve çevresinde İstanbul'un en geniş oto kiralama firması olarak uygun fiyat ve kaliteli hizmetimiz ile hizmetinizdeyiz.

Sitemizde sizler icin; arac kiralama bilgilerini, arac filomuzu ve vermis oldugumuz diger hizmetler hakkında genis bilgi bulacaksniz. Dilerseniz sitemizden faydalanarak bizimle iletisim kurabilir ve arac rezervasyonu yaptirabilirsiniz.

Kiralık Minibüs, İstanbul'da kiralık araba ve minibüs kiralama hizmetleri ile birlikte Havalimanından oto kiralama, transfer ve şoförlü özel VIP araç kiralama servisini vermektedir.

Araç kiralama sektörüne adım atmış, kaliteli hizmet anlayışı, müşterilerine vermiş olduğu önem ve uygulamış olduğu ekonomik fiyat politikası ile pazarda yer edinmiştir.

Kiralık Minibüs sizlere ihtiyaç duyduğunuz her türlü oto kiralama hizmetini sağlayacaktır. Binek otomobil, lüks otomobil, minibüs, jeep, vb. her türlü aracı şoförlü ya da şoförsüz olarak en uygun şartlarla oto kirala yabilirsiniz.

Kiralama süresine göre değişen sabit uygun fiyat avantajına sahip olacaksınız.

1 ay ve üzeri sürelerde kiralama yapmayı düşünüyor iseniz, güvenilir imkanlarımızı ve uygun fiyat avantajlarımızı öğrenmeden karar vermeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder