15 Eylül 2010 Çarşamba

İstanbul rent a car, Istanbul rent a car Rent a car, rentacar, İstanbul araç kiralama

İstanbul rent a car, Istanbul rent a car

Rent a car, rentacar, İstanbul araç kiralama


rent a car'da Türkiye içerisine çalışan oto kiralama, kiralık araba (Rent a Car) şirketleri, merkezlerinin bulunduğu ile göre listelenmişlerdir.


rent a car firmamız, İstanbul'da kiralık araba gereksiniminizi uygun bir şekilde ve uygun bir bedel ile karşılayabilmenize yardımcı olabilmek amacıyla, İstanbul oto kiralama şirketlerini (merkezi İstanbul'da olan araba kiralama şirketlerini) bu sayfada bir araya getiriyor. İstanbul'daki kiralık araba şirketlerinin sitelerini inceleyerek, sizin en için en uygun aracı, en uygun koşullarla bulabilme olanağınızı arttırabilirsiniz.

İstanbul Araç kiralama
KiRALAMA Şekli
Minimum kiralama süresi 7 gündür. Limitsiz km kullanım, aracın yağ-bakım giderleri üçüncü şahıslara karşı sigorta (yasal limitler kapsamında) garantisi uygulanan fiyatlara dahildir. Yakıtgiderleri ve KDV hariçtir.

Sürücü Belgesi ve Kiralama Yaşı
En az 1 yıllık geçerli sürücü belgesine sahip 21 yaşından gün almış kişiler B, C, D grubu
araçları kiralayabilirler. E, F, G, H grubu araçlar için, en az 2 yıllık geçerli sürücü belgesi ve 23
yaşında olmak koşulu aranır. rent a car'dan Türkiye ve İstanbul'da kiralayacağınız araç ile İstanbul'u sorunsuz bir şekilde gezebilirsiniz..

Ek Sürücüler
Aracın kiralayan kişiler dışındaki kişi/kişilerce (max.3 kişi) kulllanılabilmesi için; ilave sürücünün Sürücü Belgesi bilgilerinin günlük 5 YLT ücret karşılığı Kira Sözleşmesi üzerinde gösterilmesi ile mümkündür. Aksi durumun belirlenmesi veya herhangi bir kaza durumunda tüm sigortalar geçersiz sayılarak, gerek kiralayan, gerekse aracı kullanan kişiler ayrı ayrı ve müştereken sorumlu tutulacaktır.

Uzun Dönem Kiralamaları
30 gün ve üzeri kiralamalar için geçerlidir.Firmamız siz değerli müşterilerimiz için uzun ve kısa dönem araç kiralama, ticari ve filo araç kiralama imkanlarını da sunmaktadır. Özel fiyat ve koşulları içeren sözleşme ile kiralama yapılır. Ayrıntılı bilgiyi ofisimizden alabilirsiniz.


Operasyonel Araç Kiralamanın faydaları

Operasyonel araç kiralama sırasında şirketler , aylık fatura girişi yaparak maliyetlerini sabitler ve uygun bir bütçe elde ederler.

Aylık araç kiralama ödemeleri , periyodik aralıklarla sunulan bilanço ve diğer tablolarda yer almayacağı için , farklı sebeplerle kullanılacak banka kredi taleplerini etkilemez.

Şirketler kredi kullanarak yapacakları araç alımlarında en az %20 oranında nakit finansmanı sağlarlar. Operasyonel araç kiralama sisteminde nakit finansmanına ihtiyaç olmadığından , şirketler bu finansmanı başka yatırımlar için kullanabilirler. rent a car operasyonel araç kiralamada da sizlerin yardımcısı olmaktadır.İstanbul rent a car, rent a car istanbul, İstanbul rent a kar, İstanbul rent acar, İstanbul rent e kar, İstanbul rentacar, İstanbul rentakar, İstanbul rentekar, İstanbulda rent a car, İstanbulda rent a kar

Aylık düzenlenen araç kiralama faturaları bilanço dönemlerinde gider olarak kaydedilebilir.Lüks ve ticari veya filo araçlarımızdan kiralamak istiyorsanız seçiminizin doğrululuğuna bizlerde güveniyoruz.

Kiralık araçlara ait bakım-onarım , akü değişimleri , kaza anında araç tahsisi , kiralama süresi boyunca kasko , trafik sigortası, Ocak ve Temmuz dönemlerindeki bandrol vergileri , egzos emisyon ölçümleri , fenni muayeneler ve diğer tüm hizmetler kiralama kuruluşu tarafından karşılanacağından , kuruluş için finans , zaman ve personel tasarrufu sağlanır.

Şirketlerin finansman kullanarak aldıkları araçların , meydana gelebilecek hasarlı trafik kazalarında hasar ödemesinin sigorta şirketi tarafından yapılabilmesi için öncelikle kullanılan kredi tutarının ödenmesi gerekmektedir. Planlanmayan bu tür giderler şirketleri pozisyon itibariyle zor durumda bırakmaktadır. Operasyonel araç kiralama sisteminde araçların kullanılmayacak hale gelmesi durumunda , kiralama yapan şirkete aynısı veya muadili araç tahsisi kiralama kuruluşu tarafından ek bir ücret alınmadan yapılır.İstanbulda rent acar, İstanbulda rent e kar, İstanbulda rentecar, İstanbulda rentakar, İstanbulda rentekar, Rent a car, Rent e car, Rent a kar, Rent acar, Rentacar, Rentekar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder